Winkelwagen 0
€ 0,00

Over Manu's Motorparts

Manu's Motorparts is ontstaan uit de passie om te ondernemen en natuurlijk motorrijden. Om aan de vraag van velen tegemoet te komen, heb ik op 1 augustus 2011 de stoute ondernemersschoenen aangetrokken en ben deze webshop gestart.

Naast het gebruikelijke assortiment aan onderhoud en reparatieonderdelen voor verschillende merken en typen motoren, kan ik race-accessoires en zelfs banden leveren. Voor het monteren moet ik u echter doorverwijzen naar montagebedrijven in de buurt. Tevens zal er op termijn ook stoere biker-kleding (t-shirts, sweaters, e.d. ) en snuisterijen (mokken, pennen, notitieblokken, e.d., wellicht zelfs sieraden) te bestellen zijn. De ideeën hiervoor zijn er plenty, de uitvoering daarvan laat alleen wat langer op zich wachten.

Langs deze weg wil ik mijn familie en vrienden, die mij hiertoe aangespoord, aangemoedigd en ondersteund hebben bedanken. Er zit menig uur denk- en ontwikkelwerk, maar vooral ook veel lol in.

Ik heb er zin in en zal er alles aan doen uw bestellingen zo snel mogelijk te verwerken.

Manuela Donderwinkel

Some silly Biker_Mom