Winkelwagen 0
€ 0,00

Muc-Off

Muc-Off

Voor alles wat zich voortbeweegt op wielen ontwikkelt het Engelse bedrijf Muc-Off hightech onderhoudsmiddelen. Alle producten van Muc-Off zijn ontwikkeld met één doel, het schoonmaken en onderhouden van voertuigen moet op een biologisch verantwoorde wijze eenvoudig en leuk zijn!

Stap 1
Een goed onderhouden motor houdt niet alleen in dat hij geweldig moet glanzen, het gaat ook om prestaties en duurzaamheid. De producten van Muc-Off zijn specifiek ontwikkeld om ervoor te zorgen dat de motor grondig wordt gereinigd. Zelfs na de meest uitdagende rit komt de motor er weer als nieuw uit te zien. Regen en vuil krijgen geen kans om verdere slijtage en corrosie te vervoorzaken. Nadat je de motor gewassen hebt dien je deze te beschermen tegen de elementen.

Stap 2
Glans en bescherming. Naast een oogverblindende glans laten deze producten een beschermende film achter die water afstoot en de aanhechting van vuil voorkomt. Dat komt de duurzaamheid ten goede en zorgt er gelijk voor dat de volgende poetsbeurt een makkelijke klus wordt.

Stap 3
Als we het over prestaties gaan hebben, dan komt het aan op de aandrijving van de motor. Hier doen de geavanceerde PTFE smeermiddelen van Muc-Off hun intrede. Zij zorgen ervoor dat de aandrijving optimaal loopt en frictie tussen de metalen tot een minimum wordt beperkt. Hierdoor presteert de motor beter en wordt de levensduur van de onderdelen verhoogt met lagere onderhoudskosten als gevolg. Een win-win situatie!

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina