Optimate4 Dual Program

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 79,99
OF

Snel overzicht

Optimate4DUAL
De Optimate4DUAL is de vervanger van de klassieke Optimate4. Direct geschikt voor aansluiting op de batterij. Na het wijzigen van het programma kan je de lader ook op je CANbus aansluiten. Vandaar de benaming DUAL.

De DUAL wordt geleverd met een TM-71 en TM-74 aansluiting.
De Optimate4 houdt je batterij via haar laadprogramma altijd klaar voor gebruik. Het ingebouwde desulfatatie programma kan zelf batterijen redden waarvan je zeker was dat ze verloren was. Batterijen die amper 0,5V afgeven kunnen gered worden!

Bij problemen krijg je het eerst te horen van je Optimate. Staat de motor lang stil zonder batterijlader? Voer dan voor vertrek de sneltest van 10 secondes uit met je Optimate4. De lader laat je weten of je kan vertrekken of nog even de batterij moet bijladen.

Via een eenvoudige wijziging van programma kan je de lader ook direct aansluiten op de 12V poort. Hiervoor bestel je ook de kabel TM-72.
De lader is geschikt voor standaard batterijen, AGM batterijen en gesloten GEL batterijen tot 50Ah.

Optimate4 Dual Program

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Optimate4DUAL De Optimate4 DUAL is de vervanger van de klassieke Optimate4. Direct geschikt voor aansluiting op de batterij. Na het wijzigen van het programma kan je de lader ook op je CANbus aansluiten. Vandaar de benaming DUAL. De DUAL wordt geleverd met een TM-71 en TM-74 aansluiting. De Optimate4 houdt je batterij via haar laadprogramma altijd klaar voor gebruik. Het ingebouwde desulfatatie programma kan zelf batterijen redden waarvan je zeker was dat ze verloren was. Batterijen die amper 0,5V afgeven kunnen gered worden! Bij problemen krijg je het eerst te horen van je Optimate. Staat de motor lang stil zonder batterijlader? Voer dan voor vertrek de sneltest van 10 secondes uit met je Optimate4. De lader laat je weten of je kan vertrekken of nog even de batterij moet bijladen. Via een eenvoudige wijziging van programma kan je de lader ook direct aansluiten op de 12V poort. Hiervoor bestel je ook de kabel TM-72. De lader is geschikt voor standaard batterijen, AGM batterijen en gesloten GEL batterijen tot 50Ah.

Extra informatie

geschikt voor Nee
Kleur / Color Nee
Merk Universeel
Model Nee
Bouwjaar Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.