R & G Handvatverwarming (22mm / 7/8-inch handlebars/ clipons)

Schrijf de eerste review van dit product

Availability: In voorraad

€ 50,01
OF

Snel overzicht

Pekel op de weg, lage temperaturen en een snerpende wind. De winter staat weer voor de deur! Voor de motorrijder die in de winter comfortabel door wil blijven rijden heeft R&G de juiste oplossing: handvatverwarming!

De handvatverwarming wordt geleverd met een kleine, spatwaterdichte, schakelaar die niet alleen op het stuur, maar ook in de kuip te monteren is. Met 5 standen kan de rijder de gewenste temperatuur instellen, passend bij de weersomstandigheden.

De handvatten zijn voorzien van open uiteinden, zodat snijden niet nodig is bij gebruik van stuurgewichten. Elke set is geschikt voor 22 mm sturen en voorzien van siliconen bedrading voor optimale levensduur.

R & G Handvatverwarming (22mm / 7/8-inch handlebars/ clipons)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Details

Pekel op de weg, lage temperaturen en een snerpende wind. De winter staat weer voor de deur! Voor de motorrijder die in de winter comfortabel door wil blijven rijden heeft R&G de juiste oplossing: handvatverwarming! De handvatverwarming wordt geleverd met een kleine, spatwaterdichte, schakelaar die niet alleen op het stuur, maar ook in de kuip te monteren is. Met 5 standen kan de rijder de gewenste temperatuur instellen, passend bij de weersomstandigheden. De handvatten zijn voorzien van open uiteinden, zodat snijden niet nodig is bij gebruik van stuurgewichten. Elke set is geschikt voor 22 mm sturen en voorzien van siliconen bedrading voor optimale levensduur.

R&G Product information & Installation Guide #6 - HEATED GRIPS: https://www.youtube.com/watch?v=dMbREFX6bBI&feature=youtu.be 

R&G Heated Motorcycle Grips, Install and Review: https://www.youtube.com/watch?v=dMbREFX6bBI&feature=youtu.be

Extra informatie

geschikt voor Nee
Kleur / Color Nee
Merk Universeel
Model Nee
Bouwjaar Nee

Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.