Klantenservice / Orderinformatie

ALLE IN DE WEBSHOP VERMELDE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF 21% BTW

Levering

Levering geschiedt direct voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn.
Voor artikelen die op het moment van bestelling niet op voorraad zijn geldt in de regel een levertijd van 3 tot maximaal 5 werkdagen.
In uitzonderlijke gevallen kan de levertijd langer zijn, hierover zullen wij u per email informeren en overleggen of het artikel nog gewenst is.

Verzendingkosten 

De kosten voor verzending kan varieren per bestelling en is afhankelijkvan het gewicht van de artikelen.Verzending geschied via My Parcel (PostNL);

 • Pakketten (NL): tot 10 kg: EUR 6,00
 • Brievenbuspakket (NL): EUR 3,75
 • Pakketten (BE): tot 30 kg EUR 9,00
 • Pakketten (DE): tot 30 kg EUR 9,50
 • Pakketten (ES): tot 30 kg EUR 15,50
 • Pakketten (FR): tot 30 kg EUR 13,75
 • Pakketten (LUX): tot 30 kg EUR 11,50

Herroeping / afkoelingsperiode 

U hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zult u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u hebt aangetoond dat u de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Om het product te herroepen, verzoeken wij u het modelformulier voor herroeping gebruiken.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

 

Order wijzigen of annuleren

 Wat kunt u doen als u uw bestelling wilt wijzigen of annuleren? Neemt u in dat geval zo snel mogelijk contact met ons op.

Is uw order nog niet betaald en niet verzonden? Voor het annuleren van een order voordat deze betaald en verzonden is, worden geen kosten in rekening gebracht.

Is uw order reeds verzonden? Indien er sprake is van pakketpost kunt u uw bestelling bij de postbode actief weigeren. U kunt aan de postbode doorgeven dat u het pakket niet meer wilt hebben. Nadat wij uw pakket retour hebben ontvangen nemen wij contact met u op om te komen tot een oplossing. Wanneer u een bestelling weigert bij de postbode dan brengen wij wel de transportkosten in rekening.


Wanneer u een pakket accepteert bij de postbode en daarna retour wilt zenden, zijn tevens de (retour) verzendkosten voor uw rekening. Wij gaan er in dit geval van uit dat het pakket onder dezelfde conditie wordt terug gestuurd zoals het door u is ontvangen. Pakketten die niet of onvoldoende gefrankeerd aan ons worden teruggestuurd worden door ons geweigerd.

 

Betaalmethoden

Bij Manu's Motorparts kunt u op verschillende manieren betalen;

 • Ideal
 • PayPal
 • CreditCard (via PayPal)
 • Bancontact / Mister Cash (voor Belgische klanten)
 • Achteraf 
 • Rembours

Meer informatie vondt u hier.

Privacy Policy

Manu's Motorparts respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Manu's Motorparts zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. Meer informatie vindt u hier.

Bedrijfsgegevens


Manu's Motorparts
Manenburgdreef 83
2135 GV Hoofddorp
Telefoon: +(31)6 51176424

Email: info@manu-motorparts.nl
KvK:53217926
ING Bank: NL50INGB0005410459
BTW-nr NL186753767B01